Company Blog

Cash sau credit?
Cash sau credit?
04.02.2022 / 878

Masini in rate? Sunt eligibil pentru finantare? Ce conditii trebuie sa indeplinesc? De ce credit?

 

Acestea sunt doar cateva din intrebarile persoanelor care doresc sa achizitioneze o masina cu ajutorul unui credit bancar, iar astazi noi vom incerca sa lamurim in cateva randuri toate aspectele. 

 

Sunt eligibil pentru finantare? Ce conditii trebuie sa indeplinesc? 

 

Venitul net lunar este cel care face diferenta in cazul unei finantari si pot aplica pentru credit:

1.Pensionarii, atat timp cat nu depasesc varsta de 75 de ani, iar pensia este definitiva si peste 900 ron.

2.Angajatii cu contract de strainatate, iar acestia trebuie sa aiba girant care lucreaza in Romania sau macar un bunic, un unchi cu pensie tot din tara noastra. 

3.Angajatii in Romania cu salariul peste minimul pe economie, chiar daca acestia mai au si alte rate.

4.Persoanele juridice, atat timp cat cifra de afaceri pe anul precedent este de peste 50000 de euro.

 

Conditiite pentru finanatare sunt simple.

Esti pensionar cu decizie definitiva? Este tot ce ai nevoie. 

Lucrezi de minim trei luni de zile? Atunci poti aplica linistit pentru o finantare online/offline, chiar si daca te stii negativ in Biroul de Credit. 

Gasim solutii pentru fiecare caz in parte.

 

Documente necesare

 

Esti in strainatate, iar masina pe care ti-o doresti este la noi? Ai nevoie de: contractul de munca, tradus in engleza sau romana; ultimele sase fluturase cu salariile sau extras de cont in acest sens; carte de identitate; permis auto; adresa de email valabila si un numar de telefon pentru a putea fi contactat(a) si ulterior aplicatiei. Este de precizat aici ca nu se accepta contractele pe perioade scurte determinate de timp sau contractele pentru ingrijire batrani, acestea fiind considerate, din punct de vedere al bancii, riscante. 

Pentru cei care sunt angajati in Romania, cu salariu peste minimul pe economie, este nevoie de: carte de identitate; numar de telefon si o adresa de email valabila. De restul ne ocupam noi. 

Daca esti pensionar, poti adauga la cartea de identitate si talonul de pensie sau extrasul de cont din care sa reiasa venitul lunar.

Persoanelor juridice nu le trebuie decat copie dupa Cuiul firmei, carte de identitate a administratorului, numar de telefon al acestuia si adresa de email valabila. 

 

De ce credit? 

 

Pentru ca acum se poate si pentru a-ti veni in sprijin. 

Stii de cat timp este nevoie pentru a afla daca esti eligibil? Cu toate documentele la indemana, in doar doua ore, avem raspunsul. 

Chiar daca in acest moment nu dispui de cash, prin programul de rate fixe lunare, oferim posibilitatea tuturor clientilor de a-si achizitiona masina mult dorita, pornind de la avans 0.

Este de mentionat si faptul ca rambursarea anticipata este posibila pentru toate creditele, iar daca tu vei dori sa achiti in avans, nimeni nu te va opri. 

 

 

                                                                                                                                                                                                          D.R.

 

 

AGA AUTO folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii